+31 (0) 40 2063344

Masterclass

Masterclass Datagestuurd Informatiemanagement

Informatiemanagement is de belangrijkste verbinding tussen bedrijfsvoering, ICT en communicatie in uw (digitale) organisatie. In deze digitale wereld veranderen informatie- en datamanagement snel. Zo ook de rollen om dit te kunnen managen en veranderen. Zeker als we kijken naar het toekomstperspectief, waarin de rol van informatiemanagement niet één, maar meerdere niveau’s omvat. Naast het plezierig kunnen werken in een innovatieve, gestructureerde en georganiseerde omgeving levert adequaat en efficiënt informatiemanagement dé sleutel tot succes van uw organisatie en uzelf. Maar, hoe gaat u hiermee om? Hoe haalt u de maximale toegevoegde waarde uit informatie, data, uw organisatie en ICT-systemen samen? Lees dan verder wat de Masterclass Datagestuurd Informatiemanagement u te bieden heeft. 

Masterclasses

tevreden deelnemers

Jaren

Direct toepasbare handvatten

De 8 dagen tellende masterclass omvat alles wat u moet weten op het gebied van informatiemanagement. U krijgt inzicht in de essentie en de samenhang van digitale dienstverlening, procesmanagement, case- en taakgericht werken, architectuur, projectmanagement, informatiemanagement, datamanagement en andere taakvelden binnen informatiemanagement die u direct kunt toepassen. Praktische handvatten voor uzelf en uw organisatie.

De laatste dag van de masterclass staat in het teken van integratie, waarbij de facetten van de 7 voorgaande dagen bij elkaar komen. Een integrale benadering met diepgang die waardevol is voor uw persoonlijke ontwikkeling en die van uw organisatie.

Download de factsheet

Doelgroep

Bent u lid van het management, informatiemanager, informatie adviseur, architect of coördinator IT, project-, programmamanager, Controller, Financial-, Facility-, HR-manager? Of u heeft gewoon een speciale interesse in informatiemanagement? Dan is deze masterclass geschikt voor u.

Gastdocenten

Tijdens de masterclass wordt u door een aantal experts in hun vakgebied, als gastdocent meegenomen in hun domein dat aansluit op informatiemanagement. Dit doen ze vanuit een praktische manier van denken met een gedegen theoretische achtergrond en op basis van hun jarenlange praktijkervaring.

Meer informatie of aanmelden?

Bent u geboeid door de brede insteek met diepgang, van de masterclass informatiemanagement van Split~Vision en wilt u op een interactieve praktijkgerichte manier (nieuwe) inzichten verkrijgen? Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden neem dan contact op, wij helpen u graag.

Praktische informatie

Startdatum

Maart 2021

Locatie

Omgeving Utrecht

Investering

€450,- excl. btw p.p. per dag 

Meld u aan of stel een vraag