+31 (0) 40 2063344

All Ads

Stagiair HRM

Stage Sales

Stage sales  Split~Vision is een snelgroeiende adviesorganisatie en state-of-the-art software ontwikkelaar, van origine gevestigd in Eindhoven. Wij begeleiden opdrachtgevers bij hun digitale transitie naar een virtuele bedrijfsvoering. Op het allerhoogste niveau. Om in…
Lees meer

Stage ICT en Media Design

Vul jij de functie in van ICT en Media Design stagiair? Voor het schooljaar 2021 heeft Split~Vision een stageplaats (3e jaar of afstuderen) beschikbaar voor een leergierige ICT en Mediga Design die op een seniore niveau de uitdaging aangaat.

(Business)IT Stagiair

Over ons Split~Vision is een snelgroeiende adviesorganisatie en state-of-the-art software ontwikkelaar, van origine gevestigd in Eindhoven. Wij begeleiden opdrachtgevers bij hun digitale transitie. Op het allerhoogste niveau. Om in deze…
Lees meer

Senior SharePoint Developer

We are looking for an enthusiastic Software developer with experience on SharePoint Online & React.js. We need the talent to create new components in our platform and to enhance the optimization of an existing product. You have an opportunity to be a part of this innovation and creativity. With this, you will closely work with the experts on new edge technologies to design & develop new business solutions.

Business IT stagiair

Vul jij de functie in van Business IT stagiair? Voor het schooljaar 2020-2021 heeft Split~Vision een stageplaats (3e jaar of afstuderen) beschikbaar voor een leergierige Business IT stagiair die op een seniore niveau de uitdaging aangaat.

Informatie Management Stagiair

Wil je een boeiende stage op het trendy vakgebied van Informatie Management? Split~Vision is specialist op IM en stelt een leerplek open voor enkele toppers. Je gaat als stagiair (3e jaar of afstuderen schooljaar 2020-2021) IM in al zijn facetten ervaren en vormgeven. Van architectuur tot content.